Idol 2014.

Ok, jeg sitter her helt overveldet over alle tilbakemeldinger jeg har fått på Idolrunden fra Stvg. Tusen tusen takk til alle. Utrolig rørende å se hvor mange som vil stemme og har troa. Det blir satt stor pris på, og er veldig motiverende 🙂

Min audition ble ikke vist på TV, det var bare noen små klipp fra når jeg kom ramlende inn ei dør og litt forskjellig. Hverdagskost. Som de fleste har fått med seg så ligger alle auditioene på nett:

http://www.tv2.no/v/835180/

Sangen jeg spilte var en selvkomponert sang, som jeg skrev for noen år siden.
De likte sangen veldig godt, og mente jeg var en fantastisk låtskriver og kunne lett se for seg meg gjøre det resten av livet.
Selv om de hørte veldig godt at jeg var nervøs og tørr i halsen synes de jeg hadde særpreg og de hørte at jeg hadde mer å gi. Derfor ville de «Ikke gå glipp av meg» eller noe sånt  mener jeg var Kurt Nilsen sine ord. Jeg fekk ja fra gutta men nei fra Annie. Hun mente fremførelsen av vokalen bare var helt grei. Men med tre soleklare «Ja» var jeg selvsagt kjempe fornøyd med å komme videre til Oslo med en gullbillett. En liten hundrede plass med andre ord.

Hadde egentlig planer om å legge ut en sang her idag,  men både hund og baby var uenig i dette. Så det får bli en annen dag.

1

#Musikk #Idol2014 #Lidenskap

Du vil kanskje også like

37

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar