Den nye Tsjajkovskij!

Linnèa har hatt sin første pianotime idag. Jeg var så stolt!  Hun var jo kjempe flink! Jeg var så heldig å få sitte bak hele timen. Lærte en liten ting å to gjorde jeg også! Hun var veldig gira selv også, og hun synes det er veldig stas at hun skal få lære seg noter. «Det kan jo ikke mamma en gang!» fortalte hun ivrig til pianolæreren. Veldig kjekt å se entusiasmen rundt spillinga. Hun prøvde alt det hun kunne, å konsentrerte seg veldig. Det var helt tydelig at dette var interessant for de små pikefingrene. Jeg håper hun en dag blir så flink at hun bare kan la hendene danse over tangentene. Og at hun får like stor glede av musikken som jeg alltid har hatt. Hun sa til pianolæreren sin når timen var slutt, at hun kom til å øve hver eneste dag, for å bli like flink som henne! Herlig tankegang.

1

2

3

Men nå er det kveld her i hus. Har både hatt besøk og vert på besøk idag. Så nå er det kveldsmat og så har jeg funnet frem boka mi, og skal lese litt å nyte stillheten  før jeg kryper til køys. God natt!


Emma
Emma

Du vil kanskje også like

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar