Idol – Oslo!

Wuhu, da var bootcampen fra Oslo over for idag og jeg klarte som vanlig å gjemme meg fra TV kamera-sjy som jeg er! 🙂
Derfor er det selvsagt mange som lurer på hvordan det gikk.

Det var virkelig en nervepirrende opplevelse -men som jeg ikke ville vert foruten idag. Mange fantastiske og inspirerende mennesker som vekket å pirket i den lidenskapen jeg vet er der! Var gøy å se alle igjen idag:)
Du kan se Min audition fra Oslo HER
Her ble vi delt inn i grupper på ti personer, så skulle vi synge MAKS 45 sekunder, og så trekke oss tilbake. Det var helt forferdelig å måtte velge en så kort sang, for man vil gjerne prøve å vise alt man har, og samtidig ikke stresse for å holde seg innenfor tiden. Ingen visste hvordan det ville bli, og vi var veldig spent.

Jeg har hele tiden vært litt av den personen, som ikke vil på Idol, eller andre TV-show å slik for å vise meg selv frem. Egentlig bare fordi jeg er redd for å bli fremstilt som noe jeg ikke er. Å få beskjeder om hva jeg skal gjøre, hvordan jeg skal kle meg. Tidlig i Idol skjønte jeg at dette var skumle greier. Da jeg ble intervjuet osv, fikk jeg egentlig «beskjed» om hva jeg skulle svare. De spurte liksom spørsmål som jeg syntes var veldig rare, og hadde lite med Idol å gjøre, og så måtte jeg omformulere det som om jeg bare skulle sagt det helt sånn, «btw.» Det syntes jeg var veldig rart, og taklet nok ikke så godt. Mye mulig det var en grunn til at jeg ikke viser på TV:) Noe som igrunn er helt greit.

Viss man legger alt til siden, og bare gjør det man kom for å gjøre, så er det en hel-maks opplevelse. Men dessverre stoppet eventyret mitt i Oslo. Så klart blir man sulten når man første er igang, og vil gjerne komme videre og lære mer! Men samtidig vet jeg at jeg er gravid med mitt tredje barn, nygift, og har eeegentlig ikke tid til Idol. Men som sagt, gløden ble igjen tent, og jeg er 100% sikker på at musikk er mitt element. Foreløbig er det bare å øve, synge og spille mens jeg venter på at mitt neste eventyr skal begynne. Jeg vil uansett takke alle sammen som har kommet med fine og støttende ord, og som har heiet på meg!  Det blir satt enorm pris på, og er veldig motiverende! 🙂

Imens vil jeg bare tipse dere om et super-inspirerende menneske som forsatt er med! Min romkamerat FARIDA !!  Lykke til! Du er rå 🙂

Ha en god kveld folkens!

Emma
Emma

Du vil kanskje også like

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar