Pianocover: The gift

Idag hadde jeg alvorlige planer om å prøve å gå litt. Jeg har rett å slett unngått det litt for ikke å få en smell midt i fleisen ang bekkenløsninga. Jeg var veldig frem og tilbake om jeg skulle tørre å gå til byn, og bestemte meg for å prøve. Dessverre hadde guttungen andre planer. Skal ikke mer inn på det, men det har vert en rimelig hektisk morgen. Jeg skjønte rask at dagens planer var bare å plassere fint avsted, legge baby å sette meg med pianoet. Bare for en liten stund selvsagt. (Siden det går an,)  Jeg ramla over en sang som betydde så uendelig mye for meg for mange år siden. Når jeg første setter igang foran pianoet, så er det som jeg ikke klarer å kontrollere noen ting. Da bare går klokka, mens jeg føler jeg bare har sittet der noen minutter. Jeg kviknet til da jeg hørte han hadde våknet, og måtte rett og slett summe meg litt fra hele opplevelsen. Det er helt rart hvordan musikk og hukommelse henger sammen når man blir revet med. Litt deilig, men skummelt også! Man har jo ingen kontroll over tanker eller følelser som dukker opp. Jeg hadde store planer om å spille den inn med god lyd og litt mer givende video idag. Men med min tekniske inkompetanse og min tekniske høvding på jobb ville ikke dette la seg gjøre. Så det får rett å slett bli en annen gang.

Tror aldri jeg har klart å spilt denne sangen uten å tørke en tåre eller noe. Det er en nydelig sang, som hjalp meg gjennom en lang og svart periode av livet mitt. Den betyr veldig mye for meg, og jeg syntes egentlig det var litt vel personlig å legge den ut, selv om det er en coverlåt. Men her er den. Naken og uperfeksjonert! Håper dere liker den.

 

Jeg skulle lagt meg for lenge siden. Godnatt!

1

Du vil kanskje også like

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar