Ny sang.

Silvereye

Dancing though a silvereye.
your rubin have caught my eye.
Where the sun hides, where your mind rides.
Dream. Close your eyes.

Don’t leave.
Don’t leave my side.
You’re my everything.
You’re my pride.

Crawling on tumbling ground.
Is this what they’ve been talking about.
All of my living years.
Blurry days, and nights with fears.
When you came, it dried my tears.

Don’t leave.
Don’t leave my side.
You’re my everything.
You’re my pride.

Still I am darkened for life.
You are the colour in my life.
Those diamonds blue just set me free.
Your breath is cleaner than air for me.

Don’t leave.
Don’t leave my side.
You’re my everything.
You’re my pride.


Lurte på om jeg skulle tørre å legge ut denne sangen… Det har gått en stund nå og jeg hiver meg i det. Hvorfor ikke. Det er en veldig melankolsk sang, tilogmed til meg å være, og dette blir nok ikke hverdagskost fra nå av.
Jeg har veldig lyst til å lære mer innen produsering av musikk, men foreløbig, syns jeg det er kjekt å dra i spakene. Selv om jeg legger sangene ut her, betyr forresten ikke det at de er ferdige. Jeg håper en dag jeg blir skikkelig flink til å håndtere musikken jeg lager å få til det rette uttrykket jeg vil ha, og få teksten frem på rett måte. Jeg har forstått at dette er en egen kunst, og en ganske stor del av hele jobben. Så dere må ta til takke med litt amatørgreier en stund til.

Håper likevel dere liker sangen.

Emma
Emma

Du vil kanskje også like

4 kommentarer

Legg inn en kommentar