Nydelig høstdag og blomstrende bekkenløsing.

1

2

Det har vært en deilig høstdag med nydelige farger.
Vi har vært på familiemiddag hos foreldrene mine idag. Jeg har mast om en invitasjon på komlemiddag både her og der denne høsten og jaggu var det noen som tok «hintet» til slutt.
Det var som forventet helt upåklagelig, og jeg føler forsatt at jeg bare kan legge meg ned på trill.
Nå er kvelden her igjen og jeg har sittet lenge og funnet nye band og sanger som jeg liker og tiden har plutselig flydd fra meg. Noen ganger er det bare ytterst nødvendig å sitte for meg selv og lytte til musikk, det er som en form for meditasjon. Det handler jo om å finne den der mye omtalte «roen».

Det går ganske tregt her i gården om dagen, da jeg reiste meg feil opp fra sengen her en morgen og forverret bekkenet ganske heftig. Heldigvis skal jeg til fysioterapeut imorgen og jeg håper virkelig han kan knekke ting på plass igjen for nå føler jeg meg rimelig ubrukelig.
Jeg er i uke 21 nå, og kvalmen har også begynt for fullt igjen. Håper det gir seg igjen, og ikke varer svangerskapet ut.

3

4

Nå har jeg hørt kvoten min for kvelden, så nå skal jeg krype opp i armkroken til mannen på sofaen. Det er jo litt meditering det også 🙂

God kveld!

Emma
Emma

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar