Pianofrustrasjon

Jeg har spilt piano siden jeg kan huske og har alltid elsket det. Det har aldri vært vanskelig og jeg har sjeldent anstrengt meg noe særlig. Det flyter liksom bare av seg selv ilag med sinnstemningen min. Nå som jeg har begynt på pianoundervisning, må jeg lære alt på nytt på en helt annen måte. Jeg får hjemmelekser som»Stille natt», «Glade jul» og «Tir n’a noir» og syns det er vanskelig. Piano har plutselig blitt en nærmest umulig operasjon da jeg må ta hensyn til alle notene som egentlig bare ser ut til å ha blitt kastet på et ark fullt av linjer. Det skal jeg spille liksom… Kunne like gjerne stått skrevet på arabisk for min del, men  7 åringen i hus, hun får det til!  Men en dag! En dag skal jeg rocke Beethoven. Merk mine ord!

1

Du vil kanskje også like

37

Legg inn en kommentar