Musikkfavoritter fra 2014

Imorgen er året omme og jeg har laget en liste med 15 av mine mye spilte sanger fra året som har gått. Det er ikke sortert på noen som helst måte, men lagt inn helt random, da det er en umulig oppgave å lage en liste over topp 15 sanger fra et helt år. Derfor plukket jeg bare en håndfull utav alle jeg kom på.
Jeg har også en egen til metall om noen skulle ønske å se den.

Om dere klikker på bildet, kommer dere rett inn på Spotify-lista som inneholder blant annet disse sangene. Enjoy!

1Er det noen sanger du mener mangler på denne lista, legg gjerne igjen kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Du vil kanskje også like

1 kommentar

  1. Du har glømt noen, tror eg 🙂
    Rise Against er et band som har fått en del spilletid, og det samme har jo faktisk gode gamle Offspring (primært av nyere dato) 🙂

Legg inn en kommentar