Flashbacks: Egenkomponert og coversanger

Siden det er mange som tydeligvis ikke finner meg på Youtube (inkludert meg selv enkelte ganger) så bestemte jeg meg for å legge ut et innlegg hvor jeg deler et lite dryss av mine musikkfilmer. Det vil jo stadig komme nye, men det er greit å ha dem samlet her inne på bloggen også, eller?

Ikke alt her som er gull og grønne skoger, da jeg som tidligere nevnt ikke har blitt flink nok når det kommer til lyd og bilde. Men dette er noe jeg jobber med altså!
«Ease my mind» «Nightowl» og «Silvereye» er mine egne sanger som og resten er cover-sanger.

Hvilken likte du best?

Du vil kanskje også like

6 kommentarer

  1. Prøver igjen;
   Du er så talentfull Emma 🙂 den stemmen ass!
   Synes alle sangene er fine, men helt siden Ivan linket meg «Nightowl» har jeg elsket den <3
   Godt å høre at helsen er bedre!

Legg inn en kommentar