Morgensol

Finnes det en bedre måte å kvikne til om morgenen på enn sola i trynet og kaffekoppen i hånda og Aerosmith i ørene?
1Fredag er som regel en fin dag. Helg og greier! Ikke at det spiller så mye rolle for meg egentlig. Ikke har mannen fri heller. Men følelesen er der likevel av gammel vane.

Men i morgen og på søndag skal jeg vertfall få være med mannen min. Han reiser fra meg på mandag og kommer ikke tilbake før om ti dager. Vi har faktisk aldri vert så lenge fra hverandre. *Håpøst* Men det er jo deilig å savne hverandre litt også i ny og ne!
Sies det vertfall…


2Idag er det pianoundervisning igjen, det blir bra.
Jeg blir stadig stående fast på forskjellige noter og klør meg  hodet. Da er det fort gjort at jeg faller tilbake til gamle synder og bruker gehøret for å få til sangene. Det er strengt forbudt for nå skal jeg lære noter.
Når jeg begynner å forstå notene jeg holder på med, kikker jeg i en sånn klassisk pianobok som jeg har med ganske mye mer avanserte noter, bare for å sammenligne og se om jeg forstår noe. Jeg skjønner mer og mer, men er utrent og bruker feil teknikk.

Læring, øving og pussing, dette skal jeg få til!

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar