Thorian 2 år!

Elskling, lille gutten min! Tenk at to år har du blitt.

For en sjarmerende liten type det har blitt av deg!
Nå prater du som en foss og har fått en så sterk og fin personlighet. Det er mye likheter i deg og søstera di og ikke for å snakke om hvor lik du er på pappan din.

1

Du er i en utrolig kjekk alder om dagen og interessene dine utvikler seg. Du er glad i musikk og har mer enn gjerne konsert for oss med både piano, gitar, blokkfløyta til dadda og kontrabassen og trekkspillet til besten. Det er dessverre vanskelig for meg å si det er like vakkert hver gang, men at du prøver varmer en musiker-mammas hjerte. Du har lenge vært begeistret for mat, lastebiler og gravemaskiner og nå kan det se ut som om en interesse for fotball er på vei. (Du får alliere deg med onklene dine om du skal se fotball-kamp i framtiden!)

Idag skal vi feire deg med familien, og du skal få spise kake til du spyr! Vi er såå glade i deg alle sammen unge mann og jeg håper du får tidenes bursdag og at du gleder deg over alle som vil feire deg.
Mamma elsker deg, lille ball.

2 3

Du vil kanskje også like

20 kommentarer

  1. For en nydelig liten gutt, og fine ord. Min lillegutt blir 2 år 23 april, men vi feiret han i går med temafest (Disney dumbo). 🙂 Kommer du til å legge ut bilder fra bursdagsfeiringen? 🙂

  2. gratulerer så mye til skjønnasen!!! må si eg savne han i barnehagen når eg ser di fine bildene du legge ut 🙂 håpe dokken har hatt ein bra dag!

Legg inn en kommentar