Musikk anbefaling

Folkens! Jeg har glemt å tipse dere om Ulvhedners nye album!
1

For dere som ikke har hørt om «Ulvhedner» så er det rykende rå metall fra en utrolig talentfull kar som sitter her inne i Sauda og snekrer sammen for seg selv. Det siste albumet «Ingen veg tilbake» har jeg fått en ære av å være gjestevokal på sangen «Remember to die». Finnes på Spotify, og du kan trykke HER for å komme direkte til albumet.
Det er vanskelig for meg å beskrive albumet da jeg egentlig syns det er noe helt eget. Det er kreativt, sårt og tungt med fantastiske elementer og musikalitet.
Er det noe jeg setter pris på så er det nye album som dette, så gjett om jeg er stolt av å få være med.
Metall-Norge, se opp!


Og hey, liker du ulvhedner kan du gjerne skjekke ut «Drylar» også mens du er i gang. Det er ikke fullt så hardt og tungt som Ulvhedner, men det er samme karen som står bak og det er virkelig et band med tidenes personligheter og -døds kul- musikk!
I Februar i fjor var vi i Etne og spilte inn deres album som jeg også var gjestevokalist på. Mitt bidrag finner du i sangen «Forever alone». Skjekk ut HER og si hva du syns!

 Jeg er selvsagt klar over mine lesere og deres ikke eksisterende engasjement for denne sjangeren, men anbefaler dere likevel å skjekke det ut!
Jeg håper på mye mer samarbeid med disse gutta framover, og tenkte jeg skulle prøve å lure til meg litt duetter og covringer på egne sanger og coverlåter! Det hadde vært saker.


ROCK’N ROLL BABY
3 4

Denne gjengen er høyt og lavt og det er sannelig ikke ofte jeg har kjedet meg sammen med dem. Ingenting er som å jekke seg ei øl sammen med «gutta mine» for svart humor, på kanten kommentarer, jamming og musikk.


Du vil kanskje også like

6 kommentarer

Legg inn en kommentar