Musikkblogg

Fingrene mine verker om dagen. De er røde, harde og stripete og lager klukke-lyd om jeg tapper dem på bordet og jeg ElSKER det. Hodet er fylt med sanger, tekster, noter… Hele tiden.
Jeg plukket forsiktig opp Eira her om dagen. (Gitaren min, dere kan bare venne dere til med engang at jeg kaller henne Eira.) Det blir fryktelig lang tid mellom hver gang da man må holde spillingen ved like for å få det til, noe jeg ikke har hatt verken lyst eller tid til. Dessuten er det piano som har blitt mest prioritert siden jeg har forpliktet meg til å lære noter og piano på den rette måten. Derfor ender det alltid med sinne og frustrasjon fordi jeg ikke får til det samme som jeg fikk til før på gitaren, og jeg mister motet. Det er ikke så lett å holde liv i gitaren med alt som skal gjøres om dagen, og den blir rett og slett nedprioritert.
Men nå er det offisielt, musikkhjertet har begynt å blomstre igjen! Endelig har lidenskapen jeg har hatt så veldig, veldig kjær i mange år kommet tilbake. For en glede å kjenne på det igjen.
Jeg var redd den delen av meg var vekke.

Jeg har en hel haug med sanger som jeg driver og covrer om dagen. Jeg har veldig lyst til å dele det på bloggen her, og ser for meg at jeg kommer til å legge ut veldig mye om ikke så lenge. Kanskje bare musikk? Kanskje det blir en ren musikkblogg. Vi får se. Men, til nå jeg har hatt en tendens til å bare legge ut møkk egentlig. Sanger som jeg egentlig ikke er fornøyd med, bare for å legge ut noe. «Bedre enn ingenting» liksom, noe som jeg overhodet ikke er enig med engang!
Derfor tar det veldig lang tid mellom hver innspilling… Jeg blir jo aldri fornøyd har jeg innsett. Men nå øver jeg ved hver anledning, og føler selv jeg blir flinkere igjen.
Inspirasjonen er vertfall på plass, og gleden ved å spille. Så da håper jeg at det snart sitter og at jeg kan dele det med dere.
1 2 3


Du vil kanskje også like

2 kommentarer

Legg inn en kommentar