New in my makeup bag

De siste dagene har jeg gått å hanglet som en krøkke. Som jeg skrev i forrige innlegg, så har ryggen drevet og krangla for alt den var verdt, og da jeg håpet den ikke skulle bli så mye verre, var det nettopp det den gjorde. Så det jeg har gjort siden da er å sove, og ligge i badekar, og ikke skrevet blogg. Den er heldigvis mye bedre igjen nå. Helt til jeg reiser meg igjen sikkert, neida.

Prøv å ha kink i ryggen med  flyvende småunger rundt deg daglig, gah. Man kan jo ikke røre dem uten å bli krøkket tilbake igjen. Heldigvis fins det to av meg. (Terje).


 Tilbake til sminketaska mi.

My-makeup-bag

Sminkeveska som jeg er så glad i! Og som også trenger litt kjærlighet nå og da.
Mellom mine svømmeturer i badekar og opphold fra sengen, klarte jeg å snike meg ned å handle ny sminke. Du vet, så jeg er klar til å bli møtt av folk igjen når tiden er inne for den slags.
Jeg tror jeg har vært gjennom alt av hva du kan kalle sminke altså, jeg elsker sminke, og jeg elsker å eksperimentere med sminke! Tung sminke, lett sminke, naturlig sminke, lys sminke, mørk sminke, lite sminke, mye sminke. Ja,du skjønner tegningen? Jeg har vært der.
Da jeg var mørk i håret f.eks. følte jeg det var et must å ramme inn øynene med mørkere sminke da jeg følte hele ansiktet så bleikt ut og øynene falmet vekk. Men da jeg konverterte tilbake til blondine som er mitt naturlige meg så ble det mindre nødvendig med så skarp sminke. Høres det rart ut? Likevel måtte jeg bare ha den lille bronsede krukken av en øyenskygge som bare lå der og ropte.

Makeup-nilens-jord

Siste (3?) åra har jeg sverget til produkter fra Jane Iredale, som er helt fantastisk til min kranglete hud. Jeg er avhengig av rene mineraler, ingen parabener og parfyme and so on, og selv om jeg verdsatte vårt forhold så høyt som jeg gjorde, var det nå på tide å gå videre. Videre til noe som finnes lokalt, og videre til noe som ikke er så uhyre stiv i prisen. Lykken var derfor stor da jeg var hos Sans for hår og sminke og møtte det danske sminkemerket:

«Nilens jord». 

Finslig knuste mineraler, oljefri, parfymefri og parabenefri, fantastisk konsistens og dekkevne. Og ikke minst ekte deilige farger. ♥

PicMonkey Collage nilens jord sminke my makeupmy-makeup-selfie-nilens-jord

Dag 1: Jeg elsker Nilens jord. 

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar