Music cover for you

nektilia cover ingenting liden musikk

We grew up together, this song and I. 


Denne sangen har virkelig fulgt meg gjennom hele oppveksten.
Da jeg var liten hadde jeg ikke eget rom, og måtte alltid velge hvilken av brødrene mine jeg ville sove hos. Valget falt som regel på Jørgen. Han hadde god musikksmak, og hadde egen spiller på rommet. Hver kveld hørte vi på Ingenting, Metallica, Offspring, Pennywise og ja, lista er lang. Men denne sangen, den hørte vi ofte. Om igjen og om igjen. Det var hans favoritt sang, og det tok ikke lang tid før det ble min også. Og det har den egentlig aldri sluttet å være.
Jeg pleier ikke å synge når jeg er blant folk, men kommer denne sangen på, da er det jeg som synger høyest. Er den andre broren min der også, da har jeg litt konkurranse. Og den suser minst en gang gjennom anlegget hver gang jeg rydder og vasker. Tidene og situasjonene forandrer seg kanskje, men ikke musikk fylt av gode minner.
Denne sangen kommer alltid til å være tidenes sang, så lenge jeg lever. Det er jeg helt sikker på.

Jeg har ikke annet enn denne sangen å gi.
Gratulerer med dagen.

Du vil kanskje også like

21 kommentarer

Legg inn en kommentar