Studio recording

studio

Having the honor!


I vår fikk jeg en forespørsel fra en av mine sangelever; Hun hadde fått i konfirmasjonsgave å synge inn en sang i studio, og lurte på om ikke hun kunne få låne en av mine sanger å spille inn! Jeg ble litt rørt over at hun ville bruke noe jeg hadde lagt, og hadde selvsagt lyst til å hjelpe til!
Men med mitt latterlige personlige og nostalgiske forhold til min egen musikk, klarte jeg ikke helt og gi henne en sang som jeg i utgangspunktet hadde skrevet til meg selv. Det blir liksom som å gi fra seg en liten baby… Det jeg midlertidig foreslo, var at jeg kunne jo bare lage en ny sang til henne!  Jeg har jo tross alt vært sanglæreren hennes det siste halve året, og vet hva hun synger best og i hvilket toneleie som er best for henne. Dette syntes hun var en kjempe god idé, og vips ble en ny sang født!

Igår hadde jeg første dag i studio med pianoet for å vise produsenten hva det var snakk om, spikre BPM, og praktiske detaljer til neste gang.
Ah, jeg gleder meg sånn til å høre slutt resultatet. Hun har virkelig en nydelig stemme, og jeg følte sangen passet henne perfekt! Det er litt baller i den, samtidig som den er litt uskyldig. Og budskapet kan tolkes på mange måter, noe jeg ofte syns er greit!
Nå har jo jeg gitt henne denne sangen, og hvilken stil hun velger utifra mitt utgangspunkt er helt opp til henne. Dette gjør det hele så utrolig mye mer spennende! For selv om jeg har hele sangen i mitt eget hode, kan sangen være helt annerledes i hennes hode, og ikke minst i produsentens. Men det viktigste er at jenta blir fornøyd! ♥

Du vil kanskje også like

1 kommentar

Legg inn en kommentar