5 inspirerende videoer du må se

Can’t stop watching this!


Om du skulle finne deg selv sittende i godkroken innpakket i teppet og med hunden på fanget, grafsende gjennom TV kanaler fulle av skvip, ta en pause og sett på disse utrolige videoene istedenfor. Jeg bare måtte dele et lite dryss av de mest sette videoene på min Youtube kanal. Jeg følte det ble egoistisk av meg å vite om disse godbitene uten å dele de med alle som ikke allerede har sett dem, haha!


Altså, trenger jeg å si noe mer?
Jeg simpelthen elsker inspirerende mennesker som reiser seg opp på en sånt nivå gjennom musikk. De åpner hele hjertet foran hele verden og man kan så og si stå å kikke rett på sjela. Herlig! Jeg trodde ikke jeg var så forferdelig sentimental egentlig, men jeg griner en liten skvett hver gang jeg ser disse, haha. Jeg får frysninger langt inn i tåa. Om du vet hva jeg mener, og sitter på noe mer good stuff, legg gjerne en link i kommentar feltet, og si gjerne hva du syns om disse!

Ha ellers en fin kveld ♥

Du vil kanskje også like

2 kommentarer

  1. 5 forskjellige og fantastiske artister !!! Snakk om å smile meg ihjel. Takk for herlig onsdagskveld underholdning !!

Legg inn en kommentar