Cover: Simple man (With bloopers)

Hvor mange kjenner seg igjen?


Mange lurer på hva som gjør det så vanskelig for meg å lage en cover en dag «jeg har tid». Om du ser hele filmen, finner du på slutten en av grunnene som kanskje går oftest igjen. Kidsa ELLER hunden har helt andre planer. Enten har gutta lyst til å være med eller så vil de bare være med meg.
Selv på «pappa dager», hvor han har vært helten hele dagen, og jeg sniker meg vekk er det en av tre som har merket at jeg er borte. «MAMMAAA ???» Det er jo nusselig da. Som jeg ofte sier, så er disse åra på lånt tid, hvor jeg egentlig bare er mamma. Men man kan jo alltids prøve seg å få være i et rom alene og gjøre noe man liker en gang iblant tenker jeg, å da går sånn ca som dette.

MEN, det ble jo en slags cover utav det likevel etter noen forsøk, hehe. 🙂

Du vil kanskje også like

7 kommentarer

Legg inn en kommentar