En liten «noe» til badet

There is no suchThing as I can or cannot do. (2)

Oh, the difference!


Endelig har badet fått en liten opppiffning, det trengtes sårt.
Jeg er så nazi på å velge møbler at det er helt latterlig. Vi har faktisk bodd i huset i over to år, og har ikke hatt servantskap. Hvordan jeg har klart meg? GODT SPØRSMÅL. Nå har jeg plass til det jeg trenger, og det ser allerede mye bedre ut.
En dag så fikk jeg melding fra høvdingen i huset: Nå har du TO timer på å velge et servantskap, Da fikk jeg panikk og kastet meg over en enkel fra Ikea, haha. Det skulle altså ikke så mye til. Og nå er jeg ganske lykkelig og fornøyd med mannen min som iblant tvinger meg opp i et hjørne. Det ble jo ganske mye bedre! Jeg som flyttet inn på det andre badet fordi jeg klarte verken å bruke det eller se på det. Men nå har jeg flyttet inn igjen, hurra!
Nå mangler det bare en stor baderomsmatte, nytt speil og litt diverse så skal det nok bli bra.

clean BADETFRA baderoma lys1badeeet11

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar