Generalprøve i Allmannajuvet

picmonkeaay-image I morgen er dagen her. Den offisielle åpningen av Allmannajuvet. Her, i lille Sauda står dette bygget designet av den verdenskjente arkitekten Peter Zumthor.
Da jeg våknet i dag, hadde jeg stress i kroppen. Vi har jo nesten ikke øvd, dette kom så brått på etter sommerferien. Men jeg bestemte meg i dag tidlig, for at dette må sitte i dag. Vi har igrunn bare hatt to effektive øvinger og har ikke hatt noen tid å miste. Første beskjeden vi fikk på jobb idag, var at sceneriggerne hadde kjørt feil langt opp i hvem vet hvor og ble en time forsinket. Altså gjekk en time av våre to timer bort. «OK, hva gjør vi nå?» Haha. Men løsningsorienterte som vi er fikk vi det til! Alle kom på plass, og øvd fikk vi i massevis. Som jeg har sagt tidligere; Bestem deg når du våkner at denne dagen skal bli bra! Da har du tankene dine på lag. Og de kan virkelig være gull verdt når det gjelder.

mkokomkn

For å nevne noen artikler du kan lese om Allmannajuvet:
Designbom

Two hands clapping
Hyperallergic
Aftenposten


Så nå blir det jo forferdelig spennende i morgen da. Ett par av ungene kom springende til meg idag: EMMA; er du klar over at AMERIKA KOMMER OG FILMER OSS?! Og sammen hørte jeg de diskuterte; Tenk om vi kommer på TV? Tenk om vi blir INTERVJUET av noen da!? Tror du det Emma??? Haha. De gleder seg til å spille å danse i morgen. Jeg håper de blir fornøyde og at de har det gøy på scenen.

Det som er litt sykt er at jeg som er den voksne, og som skal synge en sang jeg har kunnet siden jeg var dritunge, klarte søren ikke å synge rette vers til rett tid idag. HVA SKJER MED DET? Det er så typisk meg. Noe er seriøst alvorlig galt med meg. Fordelen var at jeg kunne berolige ungene med at om de gjorde feil så kunne de bare sende meg rare blikk så alle trodde det var jeg som gjorde feil. Den  ideen likte de, haha.

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar