There is a new cover for ya’ll

God morgen flotte folk!
For en liten stund siden fikk jeg en ny etterspørsel på en sang å synge, og den tenkte jeg dere skulle få høre i dag! Det er så kjekt når dere kommer med forslag til sanger som jeg skal synge, kom gjerne med flere!♥

I forgårs begynte jeg å legge alt til rette for at jeg skulle spille inn denne coveren, og med en gang ungene var utav døra begynte jeg. Jeg planla hver detalje for at jeg skulle få tid til å spille inn i går, og likevel klarte jeg ikke å bli ferdig før i natt, haha. Det var egentlig litt på trass, for jeg ble så sur da alt raknet for meg hele tiden, selv om jeg hadde vært nøye med å legge til rette. Velkommen til småbarnsfamilien sirkus Bratland. Det er søren ikke alltid lett å være en kreativ sjel med små barn altså! Men som sagt; Jeg kom i mål! Jeg håper dere liker den.

Pssst! Legg gjerne igjen en kommentar og en liten like! ♥

Du vil kanskje også like

2 kommentarer

Legg inn en kommentar