Mine mest delte og likte Insta-musikkvideoer

Sir Jameson the pug fell asleep 😎 Nailed it!

En video publisert av Emma Bratland (@nektiliamusic)

Its Bastille man. #Coversong #Myguitarhatesmethisdays

En video publisert av Emma Bratland (@nektiliamusic)

 

Det begynner å bli en liten stund siden jeg lastet opp min første video på en egen musikk kanal på Instagram. Jeg begynte å laste opp videoer daglig, og fikk meg et lite nettverk av likesinnede mennesker som enten spiller musikk selv, eller som leiter etter artister, låtskrivere og musikere. Plutselig fikk jeg forespørsler om de kunne bruke videoene mine, og før jeg visste ord av det var det mange som delte videoer av meg som sang for å vise det videre. Plutselig fikk jeg forespørsler om sammerbeid og veldig hyggelige meldinger. Det kom veldig uventet, og var utrolig gøy!

Sosiale medier er faktisk genialt om man har noe man brenner inne med. Så er det dette med å bruke det rett da… For jeg vil jo nå ut nå. Nå vil jeg bli lagt merke til. Jeg har virkelig lagt beskjedenheten på hylla, å det har faktisk gjort meg godt! Det nytter ikke å vente på at noen skal banke på døra og spør om jeg vil ha det og det. Man må faktisk jobbe for det, og det er jeg klar til nå. Nå har jeg liksom «funnet meg selv» og vet hva jeg vil. Da er det bare trist å gå i grava uten å noen gang ha prøvd. Er du ikke enig? Jeg kan ikke skryte av mange følgere på verken Youtube eller Instagram, men det kan jo forandre seg, det! Det er godt å ha store drømmer:)

Har du en favoritt? 

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar