Loving my new workspace

untitled-design-5

I høst hadde jeg som mål og få gjort musikkrommet om til en litt mer inspirerende plass å være, og det fikk jeg gjort i går! Vel, jeg har vertfall kommet i god gang i forhold til hva som kunne bli gjort.

Jeg har jo jobbet mye med musikken i det siste, og kommer til å forsette med det i en større grad en tidligere.
For tiden driver jeg å spiller inn min egen musikk, noe som krever en del pirkearbeid. Men jeg elsker det! Og nå har jeg mye bedre plass til å gjøre alt på og kan holde meg motivert i favorittrommet mitt. Jeg kjenner hardt på at jeg mangler et keyboard eller et lite el-piano her inne, og jeg tror kanskje foreldrene mine forlot ett her i Norges land som jeg kanskje klarer å snike til meg. Det er ikke plass til å drasse det store pianoet inn her, og ikke har jeg lyst heller. Jeg liker å ha det i stua, men det er litt stress å flytte inn der med alt når jeg skal spille inn.

Nå gleder jeg meg til arbeidsdagen er over og ungene er i seng så jeg kan komme i gang! Jeg liker meg her. Når jeg er sur, kan jeg kanskje bare låse meg selv her inne, så går det kanskje over av seg selv? Hehe. Jeg gleder meg vertfall til å bli helt ferdig. Jeg har jo noen flere gitarer som jeg snart må hente i det gamle huset til foreldrene mine, de kan godt få komme på veggene her inne!

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar