Jeg trenger hjelp

Jeg kunne egentlig flyttet inn på det «nye» kontoret her hjemme. Med engang jeg har fritid så piler jeg inn for å gjøre noe musikalsk. Uansett hvor jeg snur meg så står det en gitar tilgjengelig og venter på meg. Ah…

Men likevel kom en sånn stillestående bølge over meg… Jeg får ikke til det jeg vil, og kjenner til tider jeg vil kaste både mikrofon og gitarer ut vinduet.
Mannen har vært vekke, og likevel har jeg ikke fått spilt inn det jeg ville. Jeg har egentlig gjort veldig lite av hva jeg så for meg!

studio
Gah, jeg har så lyst å gjøre ferdig sangen jeg holder på med! Men både vokal og gitar klarer jeg ikke å bli fornøyd med. Nå kjenner jeg at jeg er drit lei hele sangen etterhvert, og trenger noe å nytt å spille. Derfor lurer jeg på om dere sitter på noen musikkperler som jeg ikke har hørt enda og kan prøve meg på? Jeg trenger utskifting, men jeg klarer ikke å tenke selv, imens dere er jo helt fantastiske når det kommer til innspill! Jeg er liksom så lei av alt jeg, føler jeg har hørt og covra alt der ute. Jeg trenger inspirasjon! Fra og med neste uke, så begynner jeg å få mye mer tid igjen. Da håper jeg at jeg er ferdig ladet og kan få til noe mer. Da bør sangen bli ferdig! 

Det er jo klart det er en læringskurve med det nye musikkprogrammet også da, hallo. Jeg trodde ikke jeg bare skulle kaste meg i det å bli utlært sånn helt plutselig av meg selv. Men det er jo lov å drømme? Jeg må bare tenke at øving, arbeid og pirking litt etter litt setter igjen spor på kvaliteten. Dere er nok mye mer tålmodig enn hva jeg er. 

For jeg holder på å klikke. 


emma-sur

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar