Ungene i studio

Idag har jeg hatt ungene i hjemmestudioet!

Og bidratt har de alle mann.


beinapa thjeo linnea-sand eded

Linnèa og jeg satt og spilte piano sammen en dag, da vi plutselig kom over en fin melodi. Jeg startet å synge random greier, og hun fortsatte. Plutselig hadde vi nesten en hel sang! Jeg kjappa meg å rable ned i blokka mi hva glosene ble slik at vi ikke skulle glemme dem. Og i dag skrev jeg den ferdig og plasserte henne foran mikrofonen.

linnea-studio

Vi fant ut at det hørtes bedre med gitar, så valgte å heller gå for det denne gangen. Jeg vil si den ble ganske fengende, og Thorian har sprunget rundt og sunget på den hele dagen, haha. Han fikk selvsagt også være med å synge litt!

lin-stdu

Jeg hadde håpet av vi kunne bli ferdige med den idag, men jentungen havnet på hyttetur. Så da får vi prøve når hun kommer hjem igjen! 🙂 Jeg gleder meg, hehe.

studioathoroedgsdf
Nå er alle mann alle lagt for kvelden, og jeg skal sitte å kose meg med sangen videre. Jeg sa i slutten av sommeren at jeg hadde lyst til å lage en hel sang med fullt orkester i høst, blir det denne tro? Det gjenstår å se!

Ha en fin kveld! 

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar