Blikket mot Stavanger

smith-sons1

Nå har jeg gledet meg lenge til en liten fri helg!


Noen ganger må det bare til å komme seg litt vekk. Gjøre noe jeg liker, som å spille i bryllup, snakke med venninner uten avbrytelser og ikke minst knekke opp rutinene noen dager. Jeg skal rett og slett bare være Emma litt, istedenfor Mamma. Det kjenner jeg på hele meg at jeg ikke har dårlig samvittighet for! Bare det å få kjenne litt på savnet på småtassene og stua si kan være gull verdt iblant. Nullstill, og så komme hjem igjen.

Jeg skal være vekke hele helga, og jeg skal være på lading og suge til meg all positiv energi til høstferien setter i gang. Da pakker vi nok en gang koffertene og setter snuten mot söta bror for tredje gang siden sommeren, hehe.

emsas


Ønsker dere en fantastisk helg ♥

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar