Parkert foran pianoet

Kirketrubaduren


Noe av det hyggeliste jeg gjør, er å spille i bryllup, og heldige meg som nok en gang skal få privilegiet til å gjøre nettopp det!

Bryllupsstemning, jeg elsker det!

brydpiano

Derfor reiser jeg til Stavanger i helga, og har  i det siste naturlig nok brukt noen stunder med pianoet. Jeg blir alltid fylt av nerver når dagen kommer, så plutselig så detter ting helt ut. Derfor er det greit å være på den sikre siden! Ingen vil være den idiot musikanten som dreit seg ut i bryllupet. Flaut nok blir det å diskret tørke tårer som om jeg var en av gjestene og kjente brudeparet kjempegodt, haha. Men jeg blir så latterlig rørt av brudepar at jeg klarer nesten aldri å holde tilbake. De har jo funnet hverandre! Hallo, det er jo ikke alle som finner sine!

Men altså, det er jo vanlig å få rusk i øyet også… Om det skulle komme til det, mener jeg.

emms11

Ellers, skal jeg benytte anledningen til å overnatte å henge med min beste venninne i den nye kåken hennes! Vi er ganske stilige folk hver for oss, men sammen folkens, er vi et fyrverkeri. Dere skulle bare kjent oss! Jeg ser for meg en rødvinsflaske å to, sangen «Black wine» av Ripsy May og annet øreknask som bare vi kan like.
Hysteriske utsagn skal dukke opp etter hvert, og siden ingen tydeligvis vet hvor kule vi faktisk er, så flyr vi solo i helga og kan le hvor høyt vi vil av våre egne vitser. Jeg liker det. Jeg er klar for denne helga!

embrua11

Når dette bryllupet er ferdig, tror jeg søren meg jeg kan krysse av alt på lista av ting jeg hadde tenkt å gjøre i høst. Enten er det ganske trist, eller så har jeg vært ganske produktiv.

La oss ikke begynne å synse over det…

asd
Bring it on!

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar