Dette hører jeg på i høst


Når man har 10 timers lange bilturer av og til, finner man virkelig gleden i ny musikk på anlegget . Jeg må jo si at de øverste sangene på listen har satt seg dypt og kommer nok til å bli værende en stund. En annen sang som neesten fikk være med for andre gang er sangen Believe av Savatage. Den hører jeg minst like mye på nå som jeg gjorde for en måned siden. Den traff med andre ord! Ellers har jeg plukket ut noen som er klassikere gjennom hver høst nesten, og det er Neko Case sin «I wish I was the moon», Kings of Leon sin «Closer», Heart, Alannah Myles, og Bon Iver er selvskrevne og pleier å få bli med på de fleste lister egentlig. Neste måned må dere nok innstille dere på det nye til Metallica. Jeg både tror og håper vertfall det! Metallica har stått på min øverste hylle gjennom tidene, og de slepper nytt album 18. November. Det gledes!

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar