Islandsk coversang

góður dagur allir!

For meg vil det si at jeg har kastet meg ut i å synge på Islandsk. En Islandsk coversang. Hvorfor ikke? Skal jeg første lære å spille en ny sang, kan jeg vel lære å synge på et annet språk også?


Det er mandag, det er ny uke, det er blanke ark, og jeg synger på Islandsk.

Selvsagt måtte jeg kaste meg i det. Hvorfor ikke? Skal jeg første lære å spille en ny sang, kan jeg vel lære å synge på et annet språk også?

«Lære» sier jeg, men jeg aner jo ikke hvordan dette høres ut for en islending, haha. Men sangen sto som nummer to på høstens favorittsanger, og den har virkelig gått på repeat her i heimen. Setter ikke jeg den på av eget initiativ, ja da gjør høvdingen det. Til og med Thorian går å synger «Lokkum å raåosaa» Haha. Så jeg klarte rett og slett ikke å dy meg.

Legg gjerne igjen en kommentar under om hva dere syns, spesielt om dere er Islendinger! Høhø.
Håper dere liker den!


God mandag til dere ♥

 

Du vil kanskje også like

4 kommentarer

Legg inn en kommentar