Jeg trenger hjelp

Let’s try something new!


Først av alt vil jeg takke alle for de fine tilbakemeldingene jeg fikk på gårsdagens coversang.
Jeg ble veldig letta over at Islandsken min var gjenkjennelig hos Islendingene, haha.

emas3

Det er nok ingen tvil om hvilken sjanger jeg holder meg mest i. Den litt tunge, dystre, skandinaviske stilen faller jeg litt for lett inn i til tider. Samtidig, så tenker jeg at nå er det på tide og bytte litt. Prøve noe nytt, vise andre deler av hva jeg kan. Nå er vi snart i November, og begynner øyeblikk med julesesong. Jeg har allerede fått forespørsel om å spille i en del julebord, og det krever selvsagt et litt mer sprudlende repetoar enn det jeg har vist her på bloggen. Så kom gjerne med tips til sanger med litt futt i! Så skal jeg prøve så godt jeg kan å spille inn tipsene deres. Det er fint om dere kommenterer i kommentarfeltet her på bloggen, isteden for Facebook, så har jeg alt samlet. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAdasc11

Hva liker du å danse til på fest? Hva er «goodfeeling» musikk for deg? Hvis du kunne lært deg EN sang, hvilken ville det vært? Hjelp meg å bygge et nytt repetoar ♥

 

Du vil kanskje også like

8 kommentarer

      1. Nå har eg ikke akkurat sjekka om hu Trine Rein e noe julebordmateriale da.. Men av ein eller aen grunn så kom eg te å tenka på hu når du spørte itte hjelp. Hennas mest kjente e vell «torn» og «just missed the train».

  1. Med tanke på julabord: Boys of Christmas – Julabord, Pakkevisa osv. Dropkick Murphys – The seasons upon us. Per Aspelin – Spikke, sage, lime, banke. Andre band som skape stemming hoffmastero, two gallants, black keys, journey, jokke, blondie, raga rockers osv.. Annet som kan passa deg: gabriel rios – gold, the tallest man on earth, of monsters and men, the shins, fairport convention osv..

  2. Har tru på at en Emma-versjon av «Stavangerkameratene – Bare så du vett det» kunne vært helt annerledes og slått an på julabord! En annen låt du skulle ha vurdert, men som kanskje ikke er «julabordmateriale» er din versjon av denne » https://www.youtube.com/watch?v=fQTPZr9NyP4 «, du har bedre stemme og eg har tru på at du hadde gjort en mye bedre versjon en henne, og fortsatt potensiale for å dra mange views med den låta…:)

Legg inn en kommentar