Jeg tømmer sangpermene

mops Jameson spillejobb forberedelser

Det viktigste før spillejobber


Forberedelser

Musikk gitar spillejobber forberedelser trubadur

Forberedelser er alt når det kommer til spillejobber. Ikke bare må man trene på sangene til man kan de i hodet, en annen ting er å trene opp fingrene og huden. Ting tar tid. 

noter mikrofon gitar sangtekster julebord

Back in the game.

Etter en god kunst-pause fra spilling ute. Jeg er mer motivert enn noen gang, og har bestemt meg for å gripe hver en mulighet jeg kan få. Det føles digg, og allerede gleder jeg meg til å underholde. Med Sir Jameson ved min side har jeg tømt ett par av de gamle permene mine ut på gulvet og startet sorteringa av hva som er relevant og ikke. Jeg har ikke engang kommet halvveis!

jameson hund spillejobber gitar ibanez musikkpermer noter trubadur emma bratland nektlia
Jeg har laget ny liste med nye sanger jeg skal lære, og begynt å sortere alt sammen etter stemning gjennom kveldene som kommer. Jeg syns det er greit å sortere hva jeg bør ha med og ikke, så jeg slipper å bruke tid på å øve inn tullting jeg ikke får bruk for. Jeg føler kanskje jeg har litt å bevise, siden jeg har vært vekke såpass lenge, men det hindrer meg på ingen måte. Jeg skal legge meg i hardselen for å styrke fingrer og hud så godt som jeg kan. Jeg glemmer ikke engang jeg tok en spillejobb på sparket og endte opp med blodig gitarhals og fingre, hehe. Det var virkelig ikke til å anbefale. Men det ble bare morsomt, og vi lo av det alle sammen.

sangpermer, spillejobb, musikk, repetoar, sangtekster, chords, lyrics, gigs, trubadur, trubadour,

Dere har allerede kommet med mange gode innspill, tusen takk! Jeg har fått kjørt gjennom mye av det allerede, og jeg koser meg! Mye kjenner jeg fra før, noe har jeg aldri hørt om og noe er sanger man bare må ha med på slike kvelder. Folk vet ofte hva de vil ha, og har visse forventninger. Da er det greit å være i forkant. Keep ’em coming. ♥


 

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar