Hvordan sette pris på et badekar en søndagskveld

Badekar løsningen ♥

badekar

Badekar altså, hva skulle jeg gjort uten det? Jeg vet det er mange som ikke klarer å ligge i badekar. Hva skal man finne på? Man ligger jo bare der å kjeder seg! Jeg på andre siden, kjeder meg aldri i et badekar! Jeg elsker det, og ligger sjelden mindre en halvannen time. Da har jeg litt dårlig tid! 3 timer er perfekt.


Iskald, stiv og støl, lei av dagen eller rot i hodet? Retning –> Badekaret!

ta seg et bad
En god bok, te, favorittmusikk, badesalt/skum/olje som lukter digg.

Hva er bedre å gjøre i slutten av uka enn å lade 100 % opp med et glovarmt bad når ungene er lagt for kvelden? Det er verdens beste søndagsaktivitet spør du meg.

Med en god te, musikk på høytaleren, eller en god bok og med alle gjøremål gjort for uka kan man slappe av i et hav av bobler med godlukt og gjøre seg klar for å legge seg med god samvittighet. Det viktigste før en ny uke for meg er å sortere ut alt å bli ferdig med uka som har vært. Da sover jeg mye, mye bedre og er opplagt og orientert til den nye uka som du skal møte med et smil!
hvordan kose seg i badekaret

Planleggeren.

Når man får litt tid for seg selv kun til å slappe av er det lett å bli inspirert i det hele tatt syns jeg. Man får liksom litt tid til å tenke uten å bli avbrutt.

Jeg pleier å gå gjennom planleggeren min for å oppdatere ting jeg har glemt å skrive ned, og pugge det jeg trenger å gjøre i uka som kommer. (Jeg er så glemsk for tiden, at det er helt håpløst.) Har jeg ikke skrevet ting ned er alt rot i hodet og jeg ender opp med å ikke gjøre noen av tingene jeg hadde tenkt. Fordi jeg rett og slett glemmer det!

Så blir jeg stressa fordi jeg vet det er noe jeg har glemt, men jeg husker ikke hva. Haha!

hva kan man gjøre på i et badekar

I samme slengen vil jeg gjerne anbefale denne boka av Eirin Kristiansen. Den heter Miss Independent og fås tak i blant annet her. Det er en utrolig inspirerende bok, med oppskrifter, tips til å bygge en garderobe, mote,  skjønnhet, livsstil og egentlig alt mulig. Jeg syns denne dama er ganske så stilig og inspirerende.

Det er en sånn fin ting å legge under juletreet til venninna eller søstera di kanskje?

hvordan nyte tiden i badekar

Et siste tips: Legg på nytt sengtrekk før du legger deg i badekaret. Det å reise seg fra et varmt badekar, spyle av seg i kaldt vann og legge seg i rent sengtøy, ah… Det er fantastisk! Det er bare å stupe i seng og glede seg til å våkne til en ny uke. ♥

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar