Denne ukas treningsplan

God mandag alle sammen!

Håper alle sammen har fått sovet godt i helga og er klare for en ny uke. Jeg er på vei inn igjen i en treningsrutine, som jeg har vært alt for slapp med nå etter sommeren. Derfor har jeg tenkt til å legge meg i selen igjen og komme litt gang.
trening

Min treningsplan

treningsplanar

Uka mi skal forhåpentligvis se sånn som dette ut, og jeg gleder meg faktisk til å få sparke i gang.
Det ser kanskje litt heftig ut for noen at jeg skal trene nesten hver dag, men jeg må spesifisere at jeg er trebarnsmor og har liten tid til overs for lange økter og at alle selvsagt ikke er like tunge! Så bekymre dere ikke, jeg har ingen planer om å skade meg eller bli syk 🙂 Heller tvert imot!

Hvorfor gjør jeg dette mot meg selv?

Jeg føler meg bedre, jeg blir en bedre danser, jeg holder meg sterk, jeg holder meg skjerpa, jeg er fokusert, jeg er målbevisst, jeg er i balanse, jeg tenker klart, jeg holder meg i form, jeg utfordrer meg selv, jeg tar vare på meg selv, jeg har energi, jeg kjenner at kroppen jobber, jeg vet det blir bedre, jeg vet jeg blir flinkere og jeg har god samvittighet.

Ha en fin dag!

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar