Klarer du å se denne uten å tørke tårer?

Historien om denne gutten fra Seol er helt utrolig rørende!

Han ble forlatt på ett barnehjem da han var tre år hvor han ble utsatt for vold. Han rømte i en alder av 5 år for å bo i Redlights District (5 ÅR!).

Uten å gå på skole tok han test for å bestå barneskolen og ungdomskole, slik at han kunne begynne på videregående.  Han var hjemløs og sov på trapper og utedoer, og klarte seg så vidt. Tilfeldigvis så han en opptreden av en vokalist  en kveld, og fant ut at musikk var noe han ville lære seg. Men siden han ikke hadde penger, var det ingen som ville lære han. Så da lærte han seg selv og møtte en dag opp på Koreas talenter. Han var 280 stemmer vekke fra å vinne hele driten, og endet dermed opp på 2.plass. 

chong

Han fikk stor etterspørsel om å signere kontrakter med forskjellige plateselskap og ble signert blant annet av Sony Music Korea. Nå utforskrer han sjangrer, og prøver å finne seg selv.

Han har gitt ut tre album, og har skrevet en bok om livet sitt og karrien, og hvordan han gikk fra hjemløs til berømt som en takk for all kjærlighet og trøst som han har fått. Denne ble selvsagt bestselger. Nå er han bare takknemlig for å være velsignet med å sleppe å være utsatt for misbruk, sult og frysing.

Han er også æres ambassadør for to organisasjoner for hjemløse og vanskeligstilte barn og ungdommer for å hjelpe dem å ha et bedre liv.


Vi er like gamle!

Jeg får frysninger av sånne historier. Vi er begge født i ’90, og sammenligningen av oss da vi var 5 år, er bare helt ulogisk.
Mens jeg og vennene mine diskuterte hva vi likte og ikke likte av maten våre foreldre lagde til oss, var han helt alene, ble misbrukt og hadde ikke mat.

choi-sung-bong

Det får en til å tenke seg litt om! 

Du vil kanskje også like

Legg inn en kommentar