Koreansk hudpleie

Jeg heter Emma, og jeg er hudpleie junkie. Jeg leser meg i hjel på hudpleie, produkter og er har en ganske omfattende hudpleierutine som er helt religiøst for meg og jeg følger det slavisk. Jeg har hatt problemer med huden min så lenge jeg kan huske, og tror jeg har prøvd alt på markedet og alt av […]

Les mer

Short hair, don’t care

Jepp, i dag tok jeg turen til frisøren! Jeg har bare tenkt på det siden april (?) og traff i dag både med god tid og godt mot. Det trengtes sårt en liten forandring i toppen, spesielt med tanke på mitt «lille uhell» i juni hvor jeg kom på at å farge håret hjemme var […]

Les mer

Oh, there you are

Just a little perfume tip for you. Nå som været prøver å fortelle meg at høsten egentlig allerede har tredd inn, fant jeg frem denne deilige lekkerbisken her igjen. Ah! ♥ Jeg er svak for parfymer og kjøpte meg denne ifjor etter en lang reise på den rette. Jeg har ikke brukt parfyme på en evighet, og hadde […]

Les mer

It had to go

Som en ny gutt Endelig fikk jeg lurt Tassen i saksa. Må være måte på ull på et så lite hode. Egentlig er jeg veldig glad i bustete langt hår, men en plass går grensa. Det virket så plagsomt, for han hadde jo håret i øynene hele tiden, og når jeg tok det til siden […]

Les mer

Den ene gleden med å bli voksen

Jeg syns ikke det er dritmange fordeler med å bli eldre altså, og det nærmer seg stygglig nok en bursdag for min del. Det jeg har gledet meg til aller mest i mine yngre år ved å bli voksen var å få fin hud igjen. Altså aknefri! Jeg har faktisk slitt med akne siden jeg […]

Les mer

Å få jobbe med musikk

I love my job Jeg elsker elsker elsker at jeg får lov å jobbe med musikk! Idag hadde jeg min første øving sammen med noen unge flotte musikkspirer og fikk se hva de kunne. Og jeg ble så inspirert! Hele denne nye pakka er så verdt alt «stresset» rundt som har vært akkurat nå. Jeg husker […]

Les mer

Gone short

I woke up like this. Det var bare nok. Jeg sto oppgitt i kanskje fem minutter og bare kikket dumt i speilet. %&¤ Årh… Jeg gidder ikkeee. ¤%& Bare tanken på å finne frem kosten fikk meg til å ville rive av meg hele håret. Speilbildet forandret seg ikke, og jeg enda med å kaste meg […]

Les mer

New in my makeup bag

De siste dagene har jeg gått å hanglet som en krøkke. Som jeg skrev i forrige innlegg, så har ryggen drevet og krangla for alt den var verdt, og da jeg håpet den ikke skulle bli så mye verre, var det nettopp det den gjorde. Så det jeg har gjort siden da er å sove, […]

Les mer